Reseptilääkkeet apteekeistamme Laviasta ja Kiikoisista

Kahdesta apteekistamme saat tarvitsemasi reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet, ravintolisät, vitamiinit, apteekkikosmetiikan ja muut terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet. Kummankin apteekkimme henkilökunta on kokenutta ja koulutettua, joka varmistaa sen, että saat aina asiantuntevaa palvelua ystävällisen palveluasenteen kera.

Lavian apteekki

Lavian apteekki on pääapteekkimme, joka palvelee niin lavialaisia kuin muitakin satakuntalaisia asiakkaita. Sijaintimme Tampereentie 3:ssa Lavian keskustassa on otollinen, ja läheltä löytyvätkin pankki, ruokakauppa ja muut palvelut. Voit kätevästi yhdistää kaikki toimitettavat asiat ja poiketa samalla myös apteekissa.

Kiikoisten apteekki

Kiikoisten apteekki on sivuapteekkimme, joka palvelee osoitteessa Taitajantie 1. Apteekkimme välittömässä läheisyydessä on mm. pankki, joten pankki- ja apteekkiasiat hoituvat luontevasti samalla kertaa.

Onko sinulla kysyttävää apteekeistamme?

Haluaisitko tietää lisää valikoimistamme, kysyä tiettyä reseptilääkettä tai tiedustella esimerkiksi ajo-ohjeita? Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, niin vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Omakanta

Tie omiin terveystietoihisi ja sähköisiin resepteihin. Tutustu http://www.kanta.fi/fi/omakanta

Toisen puolesta asiointi

Tietoa lisää alla olevasta linkistä.

http://www.kanta.fi/toisen-puolesta-asiointi

Lavian apteekki
Tampereentie 3
38600 LAVIA

p. 040 756 3820
p. 02 557 1020
 

Avoinna
arkisin klo 9–17
la ja su suljettu

Kiikoisten apteekki
Taitajantie 1
38360 KIIKOINEN

p. 040 756 2642

Avoinna
ma-to 9–17
pe 9-17
la-su suljettu